Täällä on podettu pientä kuumetta ja poskiontelontulehdusta joulupäivästä asti. Erehdyin menemään anopille sisälle jouluruualle. Siellähän on koira, joten nyt on podettu tautia. Pikkuhiljaa alkaa olo helpottaa. Mutta voitteko kuvitella etten ole koskenut koukkuihin enkä puikkoihin viikkoon. No tänään meinasin korjata asian. Pompulat saa kyytiä.

Mies lähti haukkukokeeseen aikaisin aamusella. On tuomarioppaana. Tulee ehkä kotiin joskus. Täytyy myöntää että tämä joulu ei tuntunut joululta. Onneksi lapsilla oli hauskaa. Kiitos omalle aviomiehelle jouluni pilaamisesta. Asia on jo käsitelty, mutta joulu meni minulta pilalle. Että jotkut voi olla niin ....p....Anteeksi kielenkäyttöni, mutta oli ihan pakko. Itse halusin tänä vuonna lähteä joulua viettämään johonkin korpimökkiin . Sillä olisi minimoitu houkutukset. Mies ei suostunut lähtemään. Odotan uutta vuotta pienellä kauhulla. Tietty aine kun ei kaikille sovi. Olisin itse välillä jo valmis heittämään hanskat tiskiin, mutta kun en ole luovuttajaluonnetta. Ja se naisten hoivavietti on kai liian vahva. No mutta se siitä-

Isommat lapset olivat kylillä jo viime yön. Toinen anoppilassa ja toinen kaverilla. Nuorimmaisenkin kävi äsken ukko hakemassa hiihtämään anoppilaan.

Nyt itse jakan soffalta käsin surffailua, jotta kuume ei enää nousisi. Hyvää viikonloppua!!!