Tänään herättiin ilman kuumetta eli taitaa olla aika siivota tämä kaaos täältä talosta. Mikähän kumma tuossa tiskirätissä on kun se ei sovi miehiseen käteen. Tiskit on hävinny, mutta ette halua nähdä miltä pöytä näyttää. Eilen sain tyttären sentään ruokapöydän putsaamaan. Menisi varmaan viikko tämän sotkun siivoamiseen.

Uutta on puikoilla. Kummipojalle musta/oranssit lapaset. Vähän on vielä suunnittelu kesken. Perusmustat lapaset ja oranssilla jälkeenpäin jotain kivaa päälleommeltuna. Toivottavasti nämä saan viikonlopun aikana pois puikoilta, sillä nuorimmainen odottaa omia lapasiaan.

Mistähän muuten saisi lisäaikaa viikonloppuihin. Kaikki viikonloput tuntuvat menevän pakollisiin menoihin. Poika on tänään pelaamassa Lappeenrannassa.Äidin piti lähteä mukaan, mutta poden nyt sitten kotona. Ensi viikonloppuna lapsilla on koulua lauantai ja sunnuntaina ristiäiset. Vanhimmasta pojasta tulee kummi. Lupasin leipoa sinne pikkuleipiä ja omat syömiseni. Seuraavana viikonloppuna on pojan pelejä Kouvolassa, messut Joensuussa ja Nuorimmaisen synttäritkin täytyisi viettää. Mie en ala. Jostain täytyisi saada yksi lisäpäivä viikonloppuu.

Mutta nyt vähäksi aikaa blogikierrokselle ja räveltämöön kuolaamaan.