No reissu meni ihan kivasti. Eipä tullut kuitenkaan montaa silmukkaa neulottua. Taitaa olla neuleplääh iskenyt. Lapaset kai sitten valmistuu joskus.

Tapsalta sain siis perjantaina lankoja viimeinkin. En jaksa kuvata niitä. Sitä Dropsin Linniähän pellavanvärisenä ja 500g. Uuden puikkomittarin tilasin samalla. Entinen katosi mystisesti. Epäilys on tuon pienen miehen suuntaan, että on laittanut varmaan talteen.

Eilisestä vielä sen verran. Kotiin tuomisena yksi piste. Eilisellä pelillä olisi voinut jäädä vaikka pisteittä. Ekan pelin eka erän jälkeen meinasin jo luovuttaa katsomisen. Tyhmiä jäähyjä. Kaikki opittu unohdettu. Mentiin kentällä kuin päättömät kanat. Urputetaan tuomarille. Ei osata pelata kun ollaan tappiolla. Oma peli häviää jonnekin. pelataan "yhtä maalia"ja vastustaja kuittaa heti virheestä. Järki puuttui kokonaan eilisestä pelistä. Paljon työtä tehtävä jos aikoo pojat päästä tavoitteeseen. Olen seurannut näitä poikia jo monta vuotta. Joten kehitys on mennyt taaksepäin. No se siitä pelistä. Pojat itsekin olivat tosi pettyneitä. Pelaamisestä pitäisi nauttia. Nyt kyllä puristettiin mailaa liian kovasti.

Huomenna alkaisi koulu. Voi ei. Kerron huomenillalla ekasta koulupäivästä.

Nyt kotihommien tekoon. Rentouttavaa sununtaipäivää kaikille!!!