Viime yö meni vähän huonosti nukkuen, kun mietin mitä tuon vanhimman pojan kanssa tehdään. Taas kiinni tupakanpoltosta ja ei ole sovitussa paikassa, vaan kyliltä lampsi. kyyti odotti etuajassa, joten narahdus kävi. Tänään oli koulusta pois ja huomisen. Tekee äidin kanssa läksyt. Ja muutenkin koetetaan opetella normaalimpaa elämää. Ja keskustellaan tai yritetään. Kuunnellaan ja ollaan paikalla. Maanantaina koulukuraattori ottaa juttulemaan. kaveriporukka ei ole aivan paras mahdollinen. Katsotaan miten siitä edistytään. Jos vieroitusoireet on pahoja(siis tupakasta), täytyy käydä lääkärin juttusilla. Vai tietääkö joku millä 15-vuotiaan vieroitusoireita voi autttaa.

No siis sitten puhelin soi viiden maissa, Sisko soitteli, että ottaisinko pojat päiväksi. Olivat sairaalassa jo. Pojat mummon hoidossa, kunnes hoitolapset tulevat sinne. Lapsirajoja kun ei saa ylittää, täytyi löytää päiväksi hoitotäti. Hyvin vauhdikkaasti meni päivä. pienempikään ei oikeastaan kamalasti vierastanut(arka ollut aina), vaikka oli meillä ensimmäistä kertaa hoidossa. Kymmenen maissa syntyi poika hätäsektiolla. Kaikki kunnossa. Nelikiloinen, joten ei mikään pieni mies enää. Tädillä on sitten kolme poikaa. Vaikka en tuosta täti nimestä tykkää. Vanhimmalle tädin pojalle olen kikka-kummi, joten nuorempikin kutsuu niin. Meinasin unohtaa mainita, että oma nuorimmaiseni oli aikas mustasukkainen, kun pitelin tätinpoikaa sylissä.

Postin mukana tuli mieluinen kirje. Olen päässyt seuraavalle "tasolle" siis lähemmäksi opiskelupaikkaa. Perjantaiksi on siis varattu haastatteluaika. Toivottavasti onnistaa!!! Peukut ja varpaatkin pystyyn.

Mies tuli väsyneenä töistä kotiin. Taitaa olla hänen vuoronsa tulla flunssaan. Nyt täytyy lopetella, jos vaikka huomenna piipahtaisi tai viimeistään lauantaina pientä prinssiä katsomassa. Vielä toinen tumppu neulomatta, jotta voisi koko setin luovuttaa.

Hyvää yötä, kauniita unia ja oman kullan kuvia!!!