1725737.jpg

1725754.jpg

1725791.jpg

1725729.jpg

Viimeinen kuva miehen ottama. Huivi on minun päälläni, kun neiti mannekiini on Mummolla yökylässä. Mutta nyt sitten huivin tietoja. Lankana Dropsin Lin ja sitä kului 200g. Puikot kutoset ja malli omasta päästä. Laitan parempia kuvia sitten kun tyttö on kotona ja langat päätelty.

Eilen käytiin rippileiriläistä katsomassa Varparannalla. Ajettiin siis kaupungin toiselta laidalta melkein toiselle. Poika oli lipunlaskuvuorossa ja hyvinhän se meni. Vain kerran meinasi lippu hipaista maata. Tänään olisi leiri melkein puolessa välissä. Perjantaina kotiutuu.

Sulkavalla ollaan jo parina pävänä käyty soutuja ja muuta touhua tiirailemassa. On muuten vähemmän porukkaa liikkeellä kuin muina vuosina. Tänäänkin varmaan piipahdetaan siellä.

Huivivaihdosta sen verran, että rupean sitä paremmin suunnittelemaan. Kunhan rippijuhlat on ohi laitan ilmoittautumisohjeet tai jos kerkiän niin aikaisemmin. Ilmoittautuminen voisi päättyä elokuun alkupuolella vaikka kolmas päivä. Huivin viimeinen postituspäivä olisi 30.9. Melkein kaksi kuukautta aikaa neulomiselle varmaan riittänee. Kyselylomaketta rupean mietiskelemään. Lomakeeseen laittelen ainakin väri ja lankatoiveita ja allergiakyselyn sekä vähän jotain muutakin. Ideoita voi laitella vielä kommenttilootaan tai sähköpostilla.

Huomiseen