Yleisön pyynnöstä munattoman täytekakkupohjan ohje.

MUNATON KAKKUPOHJA

2 dl nestettä (vettä,kauramaitoa tai tavallista maitoa)
50 g sulatettua margariinia tai 0,5 dl öljyä
2,5 dl vehnäjauhoja (käy myös semperin gluteeniton jauho)
0,5 dl perunajauhoa
1,5 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta

Sekoita ensin kuivat aineet sekaisin. Lisää joukkoon neste-öljy-sekoitus ja sekoita kunnolla.

Kolminkertaisesta annoksesta saat uunipellille sopivan. Meillä on siis 60 cm leveä uuni. Kapeampaan uuniin riittää kaksinkertainen annos. Yksi annos on noin litran vuokaan tarkoitettu. Uuni 175 -190 astetta ja reilu puoli tuntia.

Väliin teen itse hillon, koska se kostuttavampaa kuin kaupan hillot. Eikä ole lisäainepommi.

Yksi kakku on pakkasessa. Kun otan sen sulamaan, niin laittelen teille kuvia.