Aloitetaan vaikka perjantai-illasta. Tytölle tuli silmätulehdus ja tilasin lääkäriajan. Saimme ajan 17.15 ja ajattelin, että kerkeämme illalla vielä kotona tekemään vaikka mitä. Väärä luulo. Mennessämme paikalle ajat olivat myöhässä puoli tuntia. Siinä vaiheessa kun me pääsimme sisään, olivat ajat myöhässä tunti ja 20 minuuttia. Sen jälkeen vain pikana apteekkiin ja kauppaan. Kotona olimme kahdeksan maissa. Pizzaa uuniin(siis pakastealtaasta) ja itselle ja nuorimmalle tein pikapizzaa valmispohjiin. Oli muuten tämän rupeaman jälkeen naatti olo. Seuraavana aamuna olisi herätys seiskalta ja auto lähtisi Tykkimäen suuntaan kahdeksalta.

No siirrytään sitten lauantaihin. Sää suosi meitä koko päivän. Ensin shoppailimme koko porukalla ja kävimme syömässä Rossossa. Kävimme esim H&M:ssä. Sieltä tarttui mukaan minulle itselleni hame ja toppi. Vanhimmalle pojalle mustat farkut.

1685219.jpg

1685242.jpg

Niitä farkkuja en viitsinyt kuvata. Rossossa tarjoilija hukkasi osaksi minun tilauksen. No sain minä kuitenkin sitten itsekin ruokaa. Härkää, NAM!!!

Ruokailun jälkeen mies lähti lapsikatraan kanssa Tykkimäelle ja minä jäin jatkamaan shoppailua miehen veljen ja hänen vaimonsa kanssa. Vielä tarttui mukaan miehelle t-paita ja sukkia. Sekä itselle Anttilasta vähän puuvillalankaa ja "peltikori"(ehkä istuttelen siihen krassin taimia).

1685225.jpg

Sitten mekin menimme Tykkimäelle. Sieltä kotiutui meille tällainen otus.

1685262.jpg

Tässä omat lapset Kustiradalla.

1685263.jpg

Kiitos Leenalle, Arille ja Vennulle!!! Otetaan uusiksi joskus. Vennu: Soittele, kun taas tarvitset "hoitopaikkaa".

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!