No nyt on sitten palattu omaan mökkiin. Tarkoitus oli olla mennessä ja tullessa sama määrä lapsia, mutta  vaihto ei onnistunutkaan ja vanhin poika jatkoi vielä "lomailuaan". Tai siis on lautapoikana tädin miehelle. Tyttö lähti samaan osoitteeseen viikoksi ja jatkaa lomaansa Lahdessa vielä viikon. Täällä on siis hiljaista. Mies otti nuorimmaisen mukaansa siskon mökille kukkien kasteluun. Täytyis lähteä kahvileivän tekoon. Miehen veljenpoika on tulossa piipahtamaan. Meillä on viikonlopun ollut koeajossa auto ja tänään pitäisi mietiskellä otetaanko vai eikö. Ihan kiva tuo on. Tilaa rutkasti enemmän kuin entisessä. Omaa autoa pitäisi laittaa tosi paljon, jotta menisi katsastuksesta läpi. Ikääkin sillä on 17 vuotta. Puikoilla on tällä hetkellä salaisia hommia, joten kuvia niistä saatte ehkä loppuviikosta. Kuvia kun pitää olla, niin näytetään eilisiä ostoksia. Ei lankaa tälläkertaa. Valkoinen huivi (siis lentoon tai siivet-huivi) lähti uuteen kotiin.

1625116.jpg

Uusi pyykkikori. Sisälle ei ole piilotettu lankoja. Tämä olisi tosi huono piilo. Onneksi ei tarvitse lankoja piilotella. Lankalaskuja ei kannata kylläkään kamalasti esitellä.

1625123.jpg

Uusi kassi. Maksoi vain 6 €. Sisälle mahtuu vaikka mitä. Käsityöt puikkoineen ja vähän muutakin. Parit kakkosen puikot ostin. Oli 0,50 €/kpl poistossa.

Sitten voitaisiin mennä vaikka oman puutarhan kuviin. Tänään täytyisi istutella kurkut ja kurpitsat. Ja kylvää vähän porkkanaa, pinaattia ja salaattia. Perunaa onkin muutama rivi tehtynä. Sen verran että kesällä saadaan syödä omaan perunaa.

1625143.jpg

norjan angervo kukkii kovasti. Muutama vuosi sitten leikattiin alas ja nyt kukkii näin komeana.

1625151.jpg

...jotain kukkii kukkapenkissäkin.

1625155.jpg

...omanpuukin kukkii. Tämä puu on vanha ja on vain kukkien takia vielä pystyssä. Jänikset pysyy muualta pois.

1625167.jpg

Pionit ovat nupulla. Jos vaikka juhannuksena kukkisivat. Näissä on isot vaaleanpunaiset kukat.

1625178.jpg

1625256.jpg

Tässä taas ruukkukukkia. Tuo lila on kai sääkukka. En ole varma. Tietääkö joku???