1605037.jpg

1605001.jpg

Lankana on Dropsin Lin, 100 % pellavaa ja puikot 6. Tällä kertaa hieman isommat puikot. Lankaa meni 150g. Tykkään tästä langasta ihan älyttömästi.

Tässä vielä paketoituna huivi.

1605171.jpg

Tässä seuraavan huivin alku puikoilla. En tiedä vielä jatkanko vain puranko. Itse on niin kriittinen omalle työlleen. Joten kertokaa oikeesti miltä tää näyttää. Keskelle on tulossa oma kuvionsa, jos nyt sinne asti edes neuloskelen.

1605109.jpg

Lisäsin vielä eilen leivotuista pikkuleivistä kuvaa eiliseen postaukseen. Onneksi muutama oli vielä jäljellä.

Vanhin poika lähtee tänään maailmalle ja viikon päästä tehdään vaihto pojan ja tytön välillä. Tyttö onkin sitten 2 seuraavaa viikkoa reissussa. Ja juhannuksen jälkeen saataa meille vuorostaan kesälapsia. Tyttö kyseli serkultaan, että olisiko kesäksi "hoitopaikan" tarvetta. Ja kuulemma olisi. Eipä noista paljoa vaivaa ole, kunhan ruokaa tekee vähän reippaammin.

Unohdin kokonaan kertoa, että tyttö sai hyvä ystävä-stipendin tänä vuonna. No osasinkin odottaa sitä. Tiedättehän nämä naisenalut...saattavat joskun mennä kiusauksessa liian pitkälle. 2 tyttöä ei ollut osallistunut tähän kiusaukseen ja toinen niistä oli tyttöni. Hän oli ollut tämän kiusatun ystävänä ja tukena.

Mutta nyt lähden tästä suunnittelemaan grillausta. Aurinkoista sunnuntain jatkoa!!!