1534107.jpg

Tässäpä tämän hetken tuotos. Katotaan tuleeko siitä mitään. Kerron sitten enemmän jos tästä tulee painokelpoinen. Vaarana on myös purkaminen. Lankana kaksinkertainen kotiväki.

Edellisen postauksen valkoisessa pinwheelissä lankana on Cotton viscone ja tosena on merseroitu puuvillalanka. Puikot on 5½. Puuvillalangan vyöte on kadonnut ja nimeä en muista.

Onneksi päivän piristykseksi tuli tämä...

1534095.jpg

Nuo miehet vie minulta hermot. Niin saamattomia. Minäkun en voi noita multa enkä muitakaan pihahommia tehdä eikä mies saa aikaiseksi. Täytyisiköhän "naputtaa" enempi. Appiukko(melkein 80) käy meillä aidan leikkuussa ja suunnitteli koiratarhan siivousta ja anoppi kävi kellarin tyhjentämässä. Että keittää ja pahasti. Tänään en osaa ainakaan kauniisti miehelle tästä sanoa ja hitto vie kai nelikymppisen täytyy joskus aikuiseksi kasvaa(vaikka onkin nuorimmainen). Mutta herranjestas kun sitä pitää paapoa.

Kiitos eilisestä!!! Hauskaa oli taas ompeluseurassa. Seuraavaa kertaa odottelen. Voitas vaikka tavata useamminkin vaikka kerran kuussa viikonloppuna. 

No mutta mukavaa päivänjatkoa kaikille!!!