Aika oudolta tuo tuntui taas puikkojen jäljiltä. Mutta kun lanka loppui kesken ja joudun odottamaan lankaa Tapion kaupasta.

Mutta jotain pientä sain valmiiksi. Servettitelineitä tai ruokailuvälineille tarkoitettuja koreja rippijuhlia varten.

1524101.jpg

1524122.jpg

vkk.jpg

Täytyy vielä käydä Virkkausringin tempaukseen nämä lisäämässä.

Bambulangan joukossa kulkee kaksi ohutta virkkauslankaa vihreä ja valkoinen. Pienempi on umpinainen kokonaan. Nyt tuhoan loppuja bambulankoja ja Spektriä pannunalusiin.  Kuvia laittelen myöhemmin.

Ratkaisin kakkuongelman rippijuhliin. Olen tosi allerginen kananmunalle etten voi edes koskea kananmunaisiin astioihin, joten teenkin erilaisia keksipohjakakkuja. Vappuna ensimmäiset koemaistettiin. Yhden tein persikalla ja toisen kuningatarsoseella. Vauvojen marja- ja hedelmäsoseet näitä tehdessä on ihan ykkösiä. Persikkaiseen laittelin tuorejuusto/kerma/persikka-mössön keksipohjan päälle. Maidottomaan tein keksipohjan päälle kuningatan-hyytelön päälle. Siihenkin voisi sekaan laittaa kaurakermaa, mutta noin oli minusta raikkaamman makuinen. Päälle mustikoita.

Nyt lähdetään taas grillaamaan, kun sää sallii. Toivottavasti tuota vettäkin tulee. Pääsisi itsekin kunnolla ulkoilemaan. Nokka vuotaa lääkkeistä huolimatta aivan kamalasti.

Aurinkoista Sunnuntain jatkoa kaikille!!!