1443077.jpg

Tässä kuvaa itselle tulevasta huivista ja ehkä voin luopuakin tarvittaessa tästä. Saahan uusia neulottua. Edellisen postauksen huivi on myyty ja lähtee varmaankin huomenna postiin, jos olen jo tarpeeksi toipunut ja pääsen asioille. Tai voishan tuo mieskin viedä, mutta on ollut vähän huonoja kokemuksia tuon muistamisen kanssa. Kiitoksia kaikille kommentoijille. Kumarra en vielä, saattaa käydä huonosti. Sen verran kova flunssa takana. En muista milloin olisin ollut näin kipeä. koko viikonloppu meni yli 38 asteen kuumeessa. Nyt pikkuhiljaan rupean toipumaan. Tänään ei vielä ole ollut kuumetta. Tarkoitus olisi toipua huomiseksi, jotta pääsisi yhdessä neulomaan.

Huivin ohje on suurinpiirtein kasassa. Täytyy kirjoittaa puhtaaksi ja varmaan joku voisi koeneuloa ennenkuin julkaisen ohjeen.

Tyttö ´kotiutui Tampereelta oli tullut vain pronssiluokitus. Hänen omasta mielestään. Jos osa ryhmästä on harjoitellut vasta 2 kuukautta niin...Mutta tuonikäiselle on tärkeää tuo arvostelu. Tänä vuonna oli ollut suullinen palaute ja oli tullut vain kielteisä palautetta ja yksi plussa. Olisiko tuomareilla ollut huono päivä. Lasten harrastus loppuu tuolla menolla lyhyeen. Mutta nyt teetä ottamaan, jotta huomenna ollaan kunnossa.

Mukavaa alkuviikkoa kaikille!