Lapset sairastelivat hiihtolomallaan ja nyt äiti makaa sohvan pohjalla räkäisenä. Eilen kävi hieman kylmä ja nyt sitten ollaan pipinä.

Valmiita töitä olisi esiteltävänä. Enää kahdeksan keskeneräistä. Katsotaan jaksanko laitella kaikki kuvat tänne. On muuten hidas meidän yhteyksillä.

Synttärilahjaksi tädilleni, joka täyttää 60-v ensi lauantaina. Juhliin en itse mene paikalle, koska heillä on kissa. Lahja menee siskoni mukana perille. Olen tehnyt tämän saman liinan aikaisemmin pellavasta, mutta nyt tehtynä vaaleansinisestä puuvillasta.

1339893.jpg

1339960.jpg

Seuraavaksi poncho tytölle. Ei kerinnyt ihan synttäreiksi kun lanka loppui kesken(hyvä syy ostaa lisää lankaa ja samalla postimaksullahan tulee muutankin). Malli täysin omasta päästä. Tyttö tykkää ja se on pääasia. Virkkasin perusverkkoponchon ja pujottelin tuota lankaa vuorotellen, jotta tuli vähän punosmainen ja solmittiin hieman eritavalla hapsut.

1339957.jpg

1340012.jpg

Ny takaisin sohvan pohjalle potemaan, jotta ollaan tiistaina tikuttelukunnossa neuletapaamisessa. Jos minua ei siellä näy niin olen tosi kipeä.

Perillä on loputkin lahjukset. Työt on aikaisemmin täällä esitelty. Pussukat vain on esittelemättä.

1332082.jpg

Tämä meni miehen siskon tytölle synttärilahjaksi. Perästä tullaan(iän puolesta). Villatakki hänen tytölleen.

1332162.jpg

Tämä meni miehen siskolle. Onnea uuteen kotiin!!!

1331988.jpg

Hupsista väärinperin. Olkoon, en jaksa nyt käydä enää uudestaan oottelemaan kuvan latausta.

1332037.jpg