EDIT: kävin lisäämässä kuvia

Täältä sohvanpohjakuulumisia.  Kunnon räkätauti iski päälle. Ei nosta kuumetta, mutta kamala mikä nuha ja olo. Mutta onneksi postipoika toi uuden Modan. Siitä voisi tehdä vaikka mitä. Kunhan olo kohenee kertoilen mitä voisin tehdä tai yritän ainakin keretä tehdä.

Ei nyt aivan työttömänä ole ollut sohvalla maatessani. Pojalle aloittelin villatakin ja se onkin jo kainaloiden kohdalla menossa. Minusta siitä on tulossa hiukan tyttömäinen, mutta pojan mielestä ei. Katotaan kun se on valmis. Onneksi se ei jää käyttämättä. Miehen kummitytölle sen voi laittaa lahjaksi toukokuussa, jos tulee liian neitimäinen.

1348822.jpg

Pistelin kortin tädilleni liinan mukaan. Kuvia saatte joskus kun jaksan pitempään olla koneella. Kirjottamastta vielä onnittelut korttii tai käytävä kaupassa ostamassa ääriviivatarroja.

1348838.jpg

Eilen jäi neuletapaaminenkin väliin. Parempi potea tautia kotona. Enkä olisi kyllä jaksanutkaan olla pystyssä.

Toivottavasti kukaan ei käy meillä muutamaan päivään. On muuten sellainen kaaos talossa. Pyykin kyllä pestään ja tiskitkin häviää pienellä painostuksella. Imuria, tiskirättiä eikä pyykkejä kaappeihin ei osata laittaa. Voitte kuvitella mikä kaaos on kodinhoitohuone/kylppärissä. Pöydät pursuu puhtaita vaatteita. Tänään täytyy pakottaa isommat lapset edes imuroimaan ja toinen pyyhkiä laittamaan.

Pami: Meillä on imuri niin aina esillä, että siihen jopa voisi kompastua, mutta onnistuvat sujuvasti kiertämään.