Liinaa olen tikutellu ja suunnitelmissa olisi, että se olisi huomenna valmis. Kaikkeahan voi sattua, joten sata varma en ole valmistumisesta.

Eilen pidettiin leivontapäivä. Uunista tuli ulos pullaa. mustikkapiirakkaa pullataikinassa ja sämpylöitä. Mikäs leipoessa kun mies teki ruuan, Joku muu vielä siivoaisi leipomisjäljet.

Tänään ilmoitin aamulla, että ulkovarasto tyhjenee. Siitä tulee puuvarasto. Kukaan ei koskaan kuitenkaan sitä varastona käytä. Mahtuupahan kotiin asti puita enemmän kerralla olemaan. Mies ilmeisesti nöksähti kun sanoin, että saamattomuuttaa tämäkin siivous on tekemättä. Minä en siis voi allergian takia mennä sinne varastoon ja siivousvastuu on miehellä. Tuo saamattomuus on kaikista pahin pahe minkä tiedän. Sitten minä muka naputan tai mäkätän sanoessani asioista mitkä eivät " itsestään" hoidu. Arg!!! Kiristää ja kovasti. Inhottaa kun asioista on pakko sanoa monta kertaa. Siksi meillä monet asiat seisovat, kun en aina viitsi "mäkättää"........................

Appivanhemmat ovat vieläkin "sairastuvalla". Ukko kun paranee niin mumo tulee kuumeeseen. Vuoro työtä. Toivottavasti paranevat tuosta. Jatkuvasti huoli, että menevätkö ajoissa lääkäriin yms. Ovat kuitenkin jo tosi iäkkäitä ja asuvat omakotitalossa, jossa on paljon työtä. No mutta se siitä.

Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa valitustorilta!