Tässäpä tämä neuletakki on valmiina. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 1281698.jpg

 1281796.jpg

 

Ei miun puikoissa kai mitään erikoista ole. Lanka, kun on ihanaa neulottavaa ja mallikin nappaa, niin tulosta syntyy. Tämän tekemiseen ei mennyt kuin kolme päivää. Tosi nopeaa lankaa neuloa. Lanka on siis Turbolla varustettu.

 

Tästä langasta tuli uusi lemppari. Ja lopputuloskin on ihanan pehmeää. Tätä täytyy saada lissää. Tarkoittaa taas shoppailua verkkokaupoissa. Taloudellinen tilanne ei kyllä tällä hetkellä anna myöten ostaa tuota lisää, joten täytyy tyytyä neulomaan entisiä keskeneräisiä pois ja lankakoria pienemmäksi.

 

Muut käsityöt eivät olekaan edistyneet sitten yhtään. Mutta tänään otan itseäni niskasta kiinni ja otan ristipistot työn alle. Ja seuraavaksi aion saada valmiiksi joulukoristevaihdon pistelyn. Sitten voi hyvillä mielin keskittyä tekemään vaikka mitä.

 

Kertokaahan hyviä vihjeitä kutsukorttien tekoon. Suhtkoht helppotekoisia sillä niitä täytyy tehdä aikas monta. Rippijuhliin on onneksi monta kuukautta aikaa, mutta minä en tykkää tehdä kauheella kiireellä asioita(tulee joka tapauksessa). Kotona juhlia todennäköisesti ei pidetä. Edullisesti tai mieluummin ilmaiseksi pitäisi keksiä juhlapaikka(yksi tiedossa, jos on siinä vaiheessa juhlakunnossa siis valmis). Minä olen sen verran pahasti allerginen ja joutuisin juhlien jälkeen pitämään suursiivouksen eläinten karvojen takia. Ja luulen, että olen juhlien jälkeen sen verran poikki, ettei siivous hirveesti kiinnosta.