Eipä ole kerinnyt päivittämään sivuja, kun on pitänyt tai siis saanut tikutella tätä. Vielä puuttuu toinen hiha(puikolla on jo) ja viimeistely virkkaukset ja kukkia palmikoiden päähän. Tämä villatakki on menossa pienelle Aino-neidille, jos neidille vai tämä väri ja koko käy. Terkkuja sinne Hyvinkäälle.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

1278470.jpg

 

Malli uusimmasta ”Suuri Käsityökerho” -lehdestä. Lankana uusi tuttavuus Dropsin Safran(100 % puuvillaa). Riittoisaa tämä lanka ainakin on. Ohjeen mukaan olisi pitänyt mennä muistaakseni 250 g ja minulta menee 150 g.

 

Varrasvirkkaus on edistynyt hitaanlaisesti. Mutta eihän nuo kädet riitä montaa työtä yhtä aikaa tekemään. Eikä ristipistotkaan ole taaskaan edistyneet, mutta kyllä ne sitten ajallaan käteen tarttuvat(ehkä).

 

Aamupäivällä tuli ylimääräinen kaupunkireissu. Silmälasien sangasta meni sarana. Täytyi kaivaa vanhat lasit esille. Maanantaina onneksi saan lasini takaisin.

 

Huomenna olisi ollut pojalla pelireissu Lappeenrantaan, mutta poika satutti polvensa liikuntatunnilla(luistin tökkäsi). Konkkaa jalka suorana, kun tietyt liikkeet koskevat. Mutta saappas tuon ikäinen lääkäriin kuin pakottamalla. Puhe oli, että katsellaan maanantaihin asti. Mutta eipä tule huomisestakaan täysin menoton päivä. Äiti lähtee pojan kanssa istumaan kirkon penkkiin. Huomenna on toinen rippikoulutapaaminen ja vanhemmille on samalla info-tilaisuus. Täytyisi ruveta miettimään kutsukorttejakin. Juhlat ovat onneksi vasta heinäkuussa, mutta olisi kiva tehdä asioita ajan kanssa.

 

Nyt lähden päivä teelle, kun maha on saatu täyteen pizzaa. Ja samallahan voisi tikutella villatakin hihaa eteenpäin.