Minä vannoin jossain vaiheessa, etten ole oikein virkattujen liinojen ystävä enää. Opettelin neulomaan liinoja. Mutta nyt joudun perumaan sanani. Löytyin oikea lanka ja malli. Lankana pellavaa ja malli Kauneimmat käsityöt 4/2003.

1218722.jpg

1218758.jpg

Nyt sitten aloitin sen ison neulotun liinan. Enää noin 200 kerrosta tekemättä. Katotaan saadaanko valmiiksi.

1218800.jpg

Jotain muutakin on valmista. Neuletapaamisessa mietittiin miten näitä kirkkaita "cd-levyjä" voisi hyödyntää, kun niitä tulee kertyvän. No tässä minun versioni. Sisälle voisi laittaa vaikka pienen led-kunttilän. Tässä on siis käytetty Tiimarin muovihelmiä, pellavalankaa, 2 kirkasta levyä, solmuja ja virkkausta. Kuva on vähän huono.

1218823.jpg

Ja eilen kävin hammaslääkärissä ja olin tosi kiltti, enkä itkent. Vaikka vähän koskikin. Palkitsin itseni tällä kirjalla. Törmäsiin Siniin samoissa puuhissa kun minäkin. Ja nyt kummallakin on samanlaiset kirjat.

 1218856.jpg

Nyt sitten lasten kanssa leipomaan! Huominen menee pojan kanssa pelireissussa Joutsassa. Ja jossakin välissä tänä viikonloppuna tulisi tehdä vielä verottajalle ilmoittukset kulukorvauksista ja päivärahoista. Ja urheiluseurassa niitä riittää. Pelkstään tuomarien korvauksia on satoja.