Täällä on ollut hiljaiseloa siis minun puoleltani. Kävijöitä on riittänyt ja tuo tasalukukin saatiin metsästettyä. Flunssa on painanut päälle kovasti ja se rupeaa olemaan nyt taka-alalla. Mutta koviten otti tuo migreeni. Kerronpa koko jutun alusta asti.

Aloitin tämän prosessin hoitamisen sunnuntain ja maanantain välisenä yönä miettien ja pyörien sängysä(nukuin 4 tuntia). Maanantai-iltana sanoin itseni irti(kuukauden irtisanomis ajalla) Seuran hallituksesta. Oli muuten hiljaisia miehiä pöydän ääressä. Helekutti tehkööt välillä itte näitä hommia aikuiset immeiset. Stressi alkoi maanantain aikana helpottaa vähän kerrassaan ja samana iltana iski migreeni, jota podin myös tiistaipäivän kokonaan. Nyt rupeaa olemaan vähän normaalimpi olo. Mitä nyt nuha vielä on jäljellä flunssasta. Tämän eroamisen syy on osaksi miehen suuret menot, mutta ei tärkein syy. Tällä kertaa rupesin ajattelemaan itseäni ja omaa hyvin vointiani. Työssä ei olisi ollut mitään vikaa, jos kaikki hoitaisivat osan vastuusta.

Sunnuntaina olin mukana, kun pojat(C-ikäiset) olivat pelaamassa Hollolassa. Terkkuja Lahteen! Toivottavasti nähdään hiihtolomalla viimeistään. Renkomäen ABC-llä pysähdyttiin syömään ja siellä on liikaa houkutuksia ja tällaisiä tarttui mukaan.

1198006.jpg

1198044.jpg

Ensi kesänä on rippijuhlat ja astioita tulee ehkä enemmän nyt osteltua.

Käsityöt on olleet vähissä. Pistelyjä on tullut, mutta salaisia. kuvia ei voi vielä julkaista. Mutta ehkä jo parin viikon sisällä voin julkaista kuvia.

Eniten harmittaa tuo migreeni kohtaus sattui neuletapaamisen kanssa samalle päivälle ja minulla kun on nuo avaimet, niin tuo tapaaminen siirtyi viikolla. Sorry, naiset! Ensi viikkoon.

Meinasin unohtaa kertoa, että tänään oli sitten ensimmäinen työtön päivä. Ja minulle sopivaa työtä saa muuten etsiä. Joten varmaan seuraavat kuukaudet ollaan kotona ja nautitaan käsitöiden tekemisestä.