siis SRPY. Minä paljastin itseni. Eilen saapui viimeinen pakettini perille, joka teki matkaa ensin muutamana päivän kodin ja isännän työpaikan välillä. Maanantaina vein sen sitten itse postiin. En enää laita ikinä paketteja mieheni toimitettavaksi. Mutta asiaa paketti on siis perillä. Minä lähettelin siis paketteja Mustikalle. Paketithan unohdin tietenkin kuvata. Mutta mustikan blogista löytyy kuvat koko sisällöstä.

Ensimmäinen paketti toimitettiin Violariumin kautta. Paketissa oli Atalien käsinvärjättyjä muliinilankoja kaksi tokkaa ja de fil en aiguille-lehti.

Joulukuussa lähettelin kaksi pakettia. Ensimmäisessä oli pieni punainen kehys, lumihiutale nappeja, neuloja, joulukortti, ristipistoilla koristeltu tulitikkurasia, joulupukki magneetti ja biscornu.

1214589.jpg

1214601.jpg

Ja koska musikka on ollut tosi kiltti, toi joulupukki hänelle pienen paketin. Paketissa oli pellavainen pesusydän ja pienen pieni enkeli.

Viimeinen paketti oli perillä siis eilen ja sieltä löytyi tällaista. White Spirit -lumiukkomalli (toivelistaltani), Atalien lankoja kaksi tokkaa, pieni hylkeenpoikanen sekä salaisuuksien pussukka.StatCounter - Free Web Tracker and Counter

web metrics

1214567.jpg

1214611.jpg

1214620.jpg

1214642.jpg