Nyt vihdoin ja viimein uudet verhot ja liina ommeltu keittiöön. Eihän tässä vielä kiire tullutkaan.

1141749.jpg

1141782.jpg

Onpa tuo ylimmäinen kuva tumma. Mutta saahan siitä selvää.

Liina oli pöydällä vain kuvausten ajan. Ja koko ajan sai varotella ettei kukaan laittanut sille mitään mahdollisesti kaatuvaa.

Muutamapäivä on ollut koukutonta ja puikotonta. Ei kyllä oikeastaan ole tehnyt mieli koskeakaan puikkoihin. Tänä iltana meinasin kyllä aloitella isoa neulottua pellavaliinaa. Jos vaikka olisi valmis ennen ensi kesän rippileiriä. Konfirnointi on 20.7. Leirille menijä on tosi innokas. Voi ohjaaja parkoja sillä leirillä. Samalle leirille sattui kaikki "rauhalliset" tapaukset. En tiedä onko Metallica tulossa ensi kesänä taas Suomeen esiintymään. Leirille ei suostu menemään, jos konsertti on samaan aikaan.

Meillä kävi tänään jo joulupukki. Koko perheen joululahja oli uusi TV. Tajusin kotona, että siihen täytyy hommata erillinen korttilukija.Tai siellä TV:n takana on kolo, johon se lukija laitetaan. Olen siis tekniikan ihmelapsi. Kivaa! Itse hommaan sen vasta joulun jälkeen, mutta jos joulupukki tuo sen niin ollaan oltu tosi kilttejä.Minä muuten olen se meillä joka asentaa kaikki "viihde"laitteet meidän talossa.