Ensimmäisenä esittelyssä huivi pikkujouluihin, jos niihin nyt pääsee. Monta mutkaa matkassa: lapsenvahti, monet menot päällekäin, mies ja hoitoon haluamaton pieni mies. Kukaan "ei haluta tai ei kerkiä. Lapsenvahdiksi kolmella "ihanalle" lapselle. Samalle viikonlopulle on kolme tapahtumaa: miehen työpaikan pikkujoulut, minun työpaikan "aikamatka"-seikkailu ja miehellä olisi lauantaina Naisten joukkueen pikkujoulut. Mies on tosi "innokas" lähtemään yleensäkin mihinkään. Puhumattakaan kun meillä räiskyy ja rätisee aika usein tällä hetkellä. Pienin mies ei suostu mielellään hoitoon. Ilmoitti lähtevänsä mummolle yökylään, jos äiti lähtee mukaan.

1047985.jpg

Neiti Malli halusi kyllä huivin itselleen, mutta tämän pidän kyllä minä itse.

Isäinpäivälahjaksi ei tullut ihan sitä mitä alunperin suunnittelin. Vaan miehelle oma tyyny pelireissuille linja-autoon, kun muillakin kerta on tyynyt mukana. Eihän sitä huonommaksi voi jäädä. Ja pysyypähän oma kulta mielessä.

1048003.jpg

Appiukolla "jyväsäkki", jossa lukee jumituksen poistaja. Kuvassa säkki ilman jyviä vielä. Lahjaan lisäksi on menossa kauranjyviä linnuille. Eli jyviä säkeittäin.

1048018.jpg

Tosi harmaata ja synkkää ulkona. Lumet on sulaneet melkein kokonaan pois. Masentaa tuomoinnen synkkyys. Sekä se ettei jaksaisi jatkuvasti riidellä tyhmistä asioista. Mutta toinen osapuoli jatkaa niin kauan naljailua yms, että tulee itsekin suu avattua ja sanottua jotakin fiksua. No,mutta jos se tästä.

Huomenna olisi vapaa lauantai pitkästä aikaan. Sunnuntaina täytyy olla jo menossa. Seura on mukana tapahtumassa Isät liikkuu lapsien kanssa ja sen jälkeen Miesten edustusjoukkueen peli. No eipä tuota vapaa-aikaa paljoa jää. Ja miestä ei saa edes lähtemään pikkujouluijin. Kyllä............