Juhlat on siis juhlittu. 4-vuotiaan juhlat saattavat olla aika rankat. Tekemistä täytyy olla koko ajan. Tai oikeastaan äidin korvia on koeteltu. Itsepähän sen ostin siis rokkikitaran. Ääniaukko onkin tällähetkellä teipattu ja voluumit tippuivat alle puoleen. Patterithan voi poistaa tarvittaessa. Äiti tykkäsi lahjoista kovasti ja tykkäsi sankarikin vaikka paketit olivat pehmeitä. Poika alkaa olla vaatetettu ja kengitetty ensi talvea varten.

Tänään oli sitten ohjelmassa vanhimman pojan salibandyturnaus kotihallissa. Kahviossa tuli päivä seistyä ja juostua portaita ylös ja alas hallin portaita. Kunto kasvaa. Paha maku jäi vain turnauksesta. Erään joukkueen valmentajan käyttäytymisen takia. Valmentaja haukkui poikiamme sekä valmennusjohtoamme pelin aikana. Pelin jälkeen Kielti omalta joukkueeltaan kanttiinimme käytön sekä ilmoitti kovaan ääneen ettei tänne tulla enää toiste. Yritä tuossa sitten kasvattaa lapsia käyttäytymään oikein, kun aikuiset käyttäytyy näin. Oman joukkueemme vanhemmat saatiin pidettyä onneksi aisoissa etteivät lähteneet tätä asiaa hallilla selvittämään. Toivottavasti asia korjautuu, muuten on pitkä kausi edessä.

Kommentoikaa! Olenko mielestäni ylireakoinut asiaan. Kyseisen joukkueen kanssa on ollut ongelmia jo viime kaudelta alkaen.

Mutta nyt taidan lähteä saunan lauteille tyhjentämään pääni. Jatkan huomenna asian käsittelyä työn puolesta. Joten...

Hyvää yötä, kauniita unia ja oman kullan kuvia!