Ratkaisin riittämättömän langan arvoituksen ja tein sniikkerit. Nämä on siis kärjestä aloitetut, ekat sellaiset. Päätellä täytyy vielä.

995659.jpg

995684.jpg

Samasta langasta tuli myös siskon pojalle pipo ja lanka riittää varmaan vielä tuon valkoisen avustuksella vielä lapasiin. Joululahjoja vähän kerrassaan valmistuu. Kuvan voin tänne laittaa, koska tiedän ettei siskoni käy täällä kurkkimassa. Kuva on otettu vanhimman pojan päässä, joten pipo on hänelle liian pieni. Käytäjä on oikeasti noin 2-vuotias.

995708.jpg

Edellisen postauksen vihreään settiin tein vielä lopusta langasta lisäksi kaulaliinan. Kuvaa en enää viitsinyt ottaa. Jos vaikka sitten sankarista koko setti päällä.

Meillä puhutaan tällähetkellä vain pakollisista asioista. Minun täytyy aina riidan jälkeen laittaa omat ajatukseni ensin kasaan. Ja vatvoa mielessäni asioita. Miehillä on niin helppoa. Jos tietyt asiat on hyvin, aurinko paistaa ja elämä on hyvin. Minua jos vaivaa joku asia, niin mikään ei ole hyvin, ennenkuin saan asian selviämään tai luottamuksen asiaan palautumaan.

Ensi viikon meinasin pitää lomaa seura-asioista ja töistä, kun lapsílla on syysloma. Jos vaikka saisi puikoille jotain uutta ensi viikolla. Tekemättömien töiden korissakin kyllä oli loppuun tehtäviä, mutta kun ei iske niin ei iske.

Nuken kantokassi on loppusuoralla. Kerralla ei voi paljoa sitä tehdä. On aikamoista vääntämistä koukulla, mutta kivan näköinen siitä tulee. Peittoa aloittelin siihen myös, joulun punaisesta pörrölangasta.