Kirjoitin jo kertaalleen pitkän pätkän ja kun rupesin tallentamaan tulee teksti ettei palvelinta löydetä. AI että minä tykkään tästä vuodatuksesta. Mutta en kehtaa vaihtaakaan.

No mutta siis... Kävimme neuvolassa ja hammashoitajalla. En ole pitkään aikaan nähnyt pojan leikkivän ihan yksin, korjaavan lelut pois ja keskittyvän tekemään tehtäviä. En tiedä onko vieraskorea vai neuvolakorea. Kaikki lapset kuulemma näyttävän paremman puolensa neuvolassa. Neuvolantäti oli pojalle uusi, mutta äidille vanha tuttu yläasteen ajalta. Kyllä maailma on pieni. Naiset kun menee naimisiin ja sukunimet muuttuu. Ei aina heti osaa yhdistää.

Tuo valmentaja-asia on vielä työnalla. Sinne toiseen seuraa olen ottanut yhteyttä ja huomenna liittoon(ovat olleet koulutuksessa). Jos tuomari olisi kerrankin kuullut tämän valmentajan kommentin, hän olisi joutunut ulos. Oman seuran puolelta on kamala painostus, että hoituuko asia. Mutta toivottavasti tämä asia saadaan poispäiväjärjestyksestä ja lopputulos on sellainen, ettei tähän tarvitsisi enää puuttua. Minustakin pelaamisen täytyy olla hauskaa. Yleensä kun hauskuus loppuu, pelaaminen loppuu.

Marika: Naisemme ovat tulossa teille pelaamaan joulun alla.Mieheni valmentaa heitä. Minusta tuollainen "värvääminen" on aika ala-arvoista.

Taitaa kuitenkin aika yleisä junnupuolella tuo pelisääntöjen toimimattomuus. Lapsia vaaditaan noudattamaan sääntöjä, mutta sitten aikuisia ei koskekaan mitkään säännöt. Sillä aikuisetkin joutuvat kera joukkueen taustavoimien tekemään omat sääntönsä joita noudatetaan. Ilman niitä ei sarjaanilmoittautumista hyväksytä. Mutta kuka sitten valvoo niiden toteutumista? Työtä riittäsi varmasti jollekin.

Käsitöistä sen verran, etten kolmeen päivään kerennyt koskemaan puikkoihin. Alkoi olla jo vieroitusoireita. Mutta tänään asia korjaantui ja sukat pääsivät jatkumaan.