esitellään keskeneräisiä. Parista työstä puuttuu muutamia senttejä. Täytyisi ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä ne loppuun.

Tällä hetkellä sylissä oleva valkoinen huivi(tulee tehtyä odotellessa kuvien latausta). Lankana Novitan Pirta, 100 % akryylia. Ei kaikkein mukavin neulottava(narisee). Mutta kun sitä on tuonne lankakoriin tupsahtanut, täytyy se tuhota johonkin. Malli on melkein omasta päästä. Mallia otin edellisen postauksen punaisesta huivista. Tästä puuttuu noin 30 cm ja sitten olisi valmis.

896663.jpg

Seuraavana esittely vuorossa on Salomonin solmu-huivi. Puuttuu todella vähän, mutta kun nuo solmut rupesivat tökkimään. Tästä puuttuu tosi vähän. Saisikohan vaikka tämän viikon aikana tehtyä.

896726.jpg

Kolmas esittelyssä on Samoksesta omalla mallilla neulottu huivinalku. Tämä on jo ollut useamman viikon koskematta, mutta jos se joskus valmistuisi. Kuva on tosi huono. Olisi pitänyt olla työ useammalla puikolla.

896759.jpg

Seuraavan on pari päivää sitten aloitettu liinan alku. Lankana Novitan virkkauslanka ja koukku nro 2.

896779.jpg

Viides taitaa olla jo tämä. Salaiselta ristipistoystävältä saatu enkeli, josta tykkään tosi paljon. Jos saisin jouluun mennessä seinälle. Mistähän noita tuohon työhön tarvittavia tähtiä saa???

896876.jpg

Tämän ristipistotyön sain salaisesta ristipistoystävältäni, mutta kesällä kun ei oikein innosta pistojen tekeminen. Kunhan talvi koittaa, josko sitten tätä jatkaisin. Tyttö tilasi tämän oman huoneensa seinälle.

896585.jpg

Siis kuusi keskeneräistä. Nyt täytyy saada jotain valmiiksi ennenkuin aloitan uutta. Mutta uusia on niin kiva aloittaa. Onneksi ei ole vielä yhtää ufoa löytynyt. Puran ennenpään kuin annan työn pölyttyä. Jos ei innosta joku niin väkisin sitä on turha tehdä.

Miesväki on taas ollut koko päivän lennossa. Poika aloitti musiikin teorian opiskelun ja on eka kertaa tunneilla ja sen lisäksi on illalla vielä harkat. Isäntä kuskaa ja hoitaa samalla vastuuvalmentajan tehtäviään. Taitaa joku päivä olla paikallislehdessä juttua. Mutta nyt täytyy ruveta katsomaan äidin ohjelmia telkusta siis Tilaa ja sen sellasta.