719826.jpg

Nyt on tytölle tanhusukat valmiina ensi talvea varten. Sukat on vain minun jalassa ja siis pari numeroa liian isot. Seuraavaks kolmevuotias tilasi sukat itselleen ja niihin laitetaan kaikkia mahdollisia värejä.

Perjantaina kävimme torilla vr:n tapahtumassa sananmukaisesti tuulettumassa. Keli oli aika viileä ja tosi tuulinen. Mutta tulihan käytyä katsomassa felix-pupua.

Lauantaina kävimme 30-vuotisjuhlissa eräällä mökillä. Sankari järjesti itse juhlat, joten täytyihän sinne saada jotain kivaakin. Tunti ennen juhlan alkua komea hierojapoika tuli mökin pihaan ja käski ottaa paitaa pois. Toinen oli ihan äimän käkenä, että mitäs nyt. Seuraavaksi autosta paljastui hierontapöytä. Sankari alkoi tajuamaan jo jutun juonen. Me tulimme paikalle, kun hieronta oli ohi ja tarjosimme sahmpanjaa ja vaahtokarkkeja. Kukkana toimi tuo limenvihreä virkattuliina ja panta. Lahjat oli mieluisat ja juhlat olivat rennot. Meidän 3-v lauloi sankarille ensin paljon onnea vaan ja extrana päälle Lordin Hard Rock Hallelujah.

Nyt kahvin keittoon, kun saan sen tänään rauhassa juoda. Meillä ei taaskaan signaalit riitä tv:n näkymiseen. Joten mies pakkasi lapset autoon ja lähtivät anopille formuloiden katsontaan.