HUH HUH! Kotona ollaan väsyneinä reisusta.

Aamulla startattiin vuokra-autolla (hyundai mini-bussi 9-hengelle) klo 9.00 pihasta anoppilan kautta. Oma automme, kun ei ole mikään perheauto. Takapenkillä saisi olla kuin sillit suolassa. Ajeltiin ilman stoppej Lahteen(miehen veljelle) saakka ja sillä odottikin ruokapöydässä sekä jälkkärikahvit. Matkaan tarttui yksi 13-vuotias miehenalku mukaan lintsille ja meille kesäpojaksi.

Seuraavaksi ajeltiin Hiekkaharjuun(miehen siskolle1) Vantaalle ja jätetiin yksi lapsista sinne( se joka oli Metallican konsertissa). Konsertti kaveriksi lähti serkkupoika. Loppu sakki lähti Malminkartanoon Helsinkiin miehen siskon 2 luo, jossa kahviteltiin taas.

Mies lähti kahden lapsen ja siskon(1)tytön ja hänen poikaystävän kanssa lintsille. Minä ja nuorimmainen sekä miehen siskon2 kanssa Ikeaan ja Jumboon. Eipä tuolta paljoa mukaan tarttunut. Juniorille lisäosisa junarataan, työkalut ja koottava rakennussarja. Ikean ostokset on niin tylsää kerrottavaa(keittiötavaroita), etten viitsi luetella.

Anttilasta tarttui mukaan lisää Novitan Sofiaa, joka oli poistokorissa. On nimittäin tosi mukavaa huivilankaa tai ainakin minä tykkään.

740643.jpg

Matka meni ihan hyvin. Äiti sekä isi kielsivät Metallican soiton cd:ltä autossa. Tämä komento ei kuitenkaan ollut mennyt perille Radio Rockiin, joka soitti koko päivän vain ja ainoastaan Metallicaa. Korvissa soi jo Mikkelin kohdalla. Kotimatkalle päästiin noin klo 23, kun konsertti loppui. Kotipihassa olimme kahden jälkeen.

Käsityöt ei edistyneet kamalasti reissun aikana. Aloittamaani virkattua liinaa tein muutaman kerroksen lisää. Ehkä siitä tulee julkaisu kelpoinen. En viitsinyt ottaa kuvaa "suihkumyssyn" näköisestä tekeleestä.

Mukava viikonloppu meillä, suurimmaksi osaksi.