Kiitos Lumikiteelle!

Nyt on sitten lasten kanssa käyty Tykkimäellä. Lauantain keli oli ihana, mutta autossa kuumuus nostatti tunteita puolin ja toisin. Lapsiperheen vakiovaruste puuttuu meidän autosta eli ilmastointi. Ja jonkinlainen äänieriste etu- ja takapenkkien väliin. Sillä vakiolause oli: "En jaksa ojottaa(3-v poika)."

Äiti ja isi kiduttivat ensin lapsia käymällä Erämessuilla Korialla. Oli tosi hyvä tapahtuma, mutta kaksi juttua yhtenä päivänä on liikaa. Kuvittelimme messuja pienemmiksi, mutta alue oli isompi kuin Riihimäen messuilla. Seuraavalla kerralla isi ja äiti käyvät kyseisillä messuilla kahdestaan. Olen tuon sanonut joskus Riihimäen keikan jälkeenkin.

Käsityö rintamalla on ollut hieman hiljaista. Vanhoista matonkuteista olen kyllä virkannut koreja. Ohje oli viimeisimmässä Suuressa käsityölehdessä. Ensimmäisen tein ohjeen mukaan ja loput olen tehnyt oman ohjeen mukaan. Tässä kuva ensimmäisestä, jonka tein ohjeen mukaan.

652569.jpg

Kuva ei tosiaankaan ole hyvä, mutta kori on jo uudella omistajalla. Laitan uusia parempia kuvia kunhan saan omani valmiiksi.

Pienen tytön virkattu käsilaukkukin on nappia vaille valmis. Siitäkin kuvia sitten. Tämän kesän motto on: "Vanhat langat pois nurkista."

Nyt takaisin sohvan pohjalle potemaan kesäflunssaa.