2202723.jpg

Pienelle prinsessalle pipo. Lankana Novitan spektri ja koko kerällinen meni. Mutta nyt ei sitäkään ole nurkissa pyörimässä.

2202731.jpg

Kiitoksia kaikille kommenteista. Tyttö ottaa asian aika rennosti. Tyttöllä on aina ollut terve itsetunto ja vahva. Joten tämä ei haittaa menoa. Katsotaan sitten kun kouluun meno tulee ajankohtaiseksi. Kaverit tietää asiasta ja näkyihän tämä vaiva jo perjantaina koulussakin. Ainut enemmän häiritsevä juttu on juominen. Eilenkin kahvia juotiin pillillä. Ruuista kaikki kuivat ja "sitkeät" ovat vähän hankalia. Täytyy maanantaina soitella vielä koululle. Jos vaikka saisi oman ruuan hankalasti syötävien tilalle.Onneksi on pieni koulu niin se varmaan onnistuu.

No nyt sitten käsitöihin takaisin. Meinasin kokeilla tuota lahjaksi saamaani maissilankaa eli teeteen popparia. Jos vaikka itselle tekaisisin pannan tai pipon. Täytyy vähän vielä suunnitella. Niska on vielä jumissa, mutta pientä neulontaa voi harrastaa. Tietyt liikkeet vielä koskevat.

Mutta nyt kattelemaan netistä uutta imuria. Meidän imuri kesti vuoden ja nyt meinasin ostaa jonkun vähän vahvemman. Meillä kun imuri on tehokäytössä.