1715951.jpg

Meillä oli siis eilen illalla neuletapaaminen. Naiset saivat toimia koemaistajina rippijuhlaherkuille. Tarjolla oli kahvin, teen ja mehun lisäksi täytekakkua, pikkuleipiä ja nakkipiiloja. Noita nakkijuttuja ei ole sitten juhlissa vaan kinkkukiusausta. Hauskaa oli meillä kaikilla. Kiitos eilisestä seurasta! Aapo lähettää Jonnalle terkkuja. Kysyin, että pyydetäänkö Jonna vaikka synttäreille. Vastaus oli yes ja kamala tuuletus päälle. Tyttöni hoiteli lapsia, jotta äidin saivat neuloa. No ostin vähän lapsenvahtipalkkaa vaatteita. Niiden eteen saa vielä kyllä tehdä vielä jotain muutakin.

1715947.jpg

Pami toi minulle tällaisia ihania juttuja. Pojan täytyi heti testata tuo pyyhe ja olihan siinä ihmettelemistä. Enkelikin löysi itselleen paikan

1715943.jpg

Eilinen postipoika oli tosi ihana. Toi minulle tällaisen paketin Tinttamarellista.

Tänään kävin hammaslääkärissä. Olin tosi reipas vaikka ei puuduttanutkaan. Kerran vain vihlaisi. Lohtulangat jäi kyllä ostelematta Lisäksi kävin optikolla. Uudet silmälasit ja aurinkolasit valittu. Katotaan osaanko niitä sitten taas vähään aikaan pidellä.

Uusi huivi on puikoilla, mutta siitä kuvaa huomenna. Pakkohan noille uusille puikoille oli heti työ saatava. Huomenaamulla poika lähtee rippileirille. Omien sanojensa mukaan elämä loppuu ja joutuu keskitysleirille. Eiköhän siellä ole ihan mukavaa. Kaikki kaverithan on samalla leirillä.

Mutta nyt perheelle ruuan laittoon. Huomiseen!!!