Tässä on tiistain ostokset. No ehkä kaikkea ei ihan ole kuvissa, mutta käsitöihin ja askarteluun liittyvät. Sorruin kuitenkin ostamaan Novitan muksun. Onhan siinä kivoja pitsisiä juttuja, jos vaikka soveltaisi niitä. Spektristä on tulossa jo pitsisukat.

  1491605.jpg

Ja näistä eilisistä ostamistani on tulossa toiset pitsisukat. Paremmin onnistuneet lähtevät Brasilian viemisiksi. Minä itse en sinne ole menossa vaan miehen kummityttö(mummolaan).

  1494005.jpg

Jotain ostettua rippijuhlia ajatellen. Onpahan valmiina kun joskun inspis iskee. Pakkohan nämä kutsukortit on joskus tehtävä. Valmiita kutsukortteja, kutsu-tarroja ja mulperipaperia. Sini lupasí tehdä minulle apuja kortin suunnittelussa. Kivaa. Minä en nimittäin ole mikään askartelun ihmelapsi.

  1491613.jpg

Viimeisin kirjahankinta Adlibriksestä. Tämä on jo kuolasta märkä. Täytyy ruveta miettimään kuinka näitä soveltaisi huivien puolelle. Näiden tilalta täytyy saada sitä kirjahyllyä tyhjemmäksi. Edellisen postauksen kirjojen hinnasta voidaan neuvotella. Laittakaa vaan sähköpostia tulemaan.

  1491629.jpg

Nyt täytyy lähteä siivoilemaan. Ei kyllä hirveesti huvittas. Joku on vaan kantanut sisälle kilotolkulla hiekkaa.