Eipä pääsiäinen tuntunut pääsiäiseltä tänä vuonna. Kolme päivää meni Saibandyn merkeissä. Lauantaina pääsin miehen kanssa kahdestaan hallille. Lapset jäivät tädin mökille leikkimään ja vanhin kotiin(ei kiinnostanut pelit). Se ilta meni sujuvasti kahviossa ja mieshän oli naisten kanssa vaihtoaitiossa. Sunnuntaina minun  ei tarvinnut olla missään tekemisissä reikäpallon kanssa. Mies lähti yöllä ennen neljää Vaasan suuntaan ja tuli kotiin seuraavana yönä ennen kahta kotiin. Eli minä olin lasten kanssa keskenään kotona. Eilen sitten olimme koko perhe hallilla. Peli ratkesi vasta jatkoajalla. Aikas hienolla maalilla, joten naisemme jatkavat ykkösessä. Tällä kertaan sain katsottua peliäkin. Käsityöt eivät kyllä siellä hirveästi edistyneet, mutta olivat mukana. Appivanhemmat vielä sairastuivat mahatautiin pyhien aikan. Olen jo asennoitunut, että meillä podetaan tällä viikolla. Toinen appivanhemmista joutui nesteytykseen ja nyt vahditaan toista, että minkälaiseen kuntoon menee.

Mutta nyt itse asiaan eli käsitöihin.

Muoriska on saanut paketin perille. Paketti jäi kuvaamatta, mutta kuva löytyy muoriskan blogista. Paketti oli vihreä. Ja tämä liina meni Muoriskalle kiitokseksi ihkuista puikoista.

1388646.jpg

Tämän liinan sain pyhien aikana valmiiksi. Lankana ohutta pellavaa ja puikot 2 mm.

1406708.jpg

1406750.jpg

Nyt en kerkeä enempää kirjoittelemaan. Taidetaan lähteä miehen seuraksi puupinolle.Otti tälle päivälle pekkasen. Saapahan noita appivanhempia pidettyä hieman silmällä ja kotihommia tehtyä kiireisten pyhien jälkeen.