Tällaisen joulukoristevaihdon sain Mintulta. Tuo koriste on ihana.

  1388520.jpg

  1388748.jpg

Paketissa oli vaikka mitä. Kappas kuva väärinperin ja epätarkka(kuvaajassa vika). Tuo kortissa ollut rintakoru oli upea. Täytyy opetella käyttämään sitä. En nimittäin käytä koruja yms oikeastaan ollenkaan.

Täytyy tässä ruveta ihan uusia juttuja opettelemaan, kunhan tämä synttäribuumi loppuu. Vielä kahdet synttärit. Siskolle on tulossa neulottu liina ja pikkuveljelleni(18-v) en tee mitään itse vaan ostan lisää teeman astioita. Ompahan kupit ja kipot valmiina omaan asuntoon.

Tässä on eka liina, jonka tikuttelin uusilla ihanilla puikoilla siihen asti kun puikot riitti. Tämä liina lähti tänään postin mukaan ja saavuttaa päämääränsä toivottavasti huomenna, mutta viimeistään pääsiäisen jälkeen on perillä. Paljastan sitten minne liina reissasi.

  1388646.jpg

Sitten tein pari lasinalusta. Nämä on kivoja nopeita. Voi joskus laittaa kauniisti.

  1388687.jpg

  1388709.jpg

Susa sai arvontapalkintonsa perille. Kuva on Susalta "lainassa". Unohdin kuvata paketit.

  1388730.jpg

Tänään kävin kahden lapsen kanssa shoppailemassa ja kevätmarkkinoilla. Pieni mies sain pyssyn, joka kesti peräti kaksi tuntia ehjänä. Ja huuto oli kova. Kävin lasten kanssa syömässä Hesessä ja tavattiin tuttuja. Mukavaa oli äidilläkin ja ilman lankaostoksia.

Varmaan käyn vielä ennen pääsiäistä täällä kirjoittelemassa, joten en vielä toivottele hyviä pääsiäisiä.