Eilenkin sain postissa kirjoja, mutta nettiyhteydet pätkivät täällä tai minun hermot ei kestäneet vian selvittämistä.

Mutta tässä eilistä postia. Tilasin kirjoja AdLibrikseltä.

1268713.jpg

Erika Knight: Tyylikästä virkaten

En tykännyt niin kamalasti. Kiva katselukirja, mutta ohjeet ehkä liian simppeleitä. Kirja oli kyllä edullinen.

1268756.jpg

Jo Verso: World of cross stitch

Kivoja pieniä ja yksinkertaisia malleja täynnä(sopii tytöllekin, jos äiti ei ole jo ylisyöttänyt käsitöillä).  Kortteihin tarvittavia malleja täynnä. Tykkäsin tästä, mutta ei kuitenkaan sykäyttänyt.

1268871.jpg

Carol Phillipson: Cross-stitch from china

Tähän kirjaan olin myyty. Aivan ihania kukkia ja kuvioita, perhosia ja vaikka mitä. Luulen, että tästä tulee tehtyä monta juttua ajan kanssa. Aikaa kun ei ole ylettömästi käsitöille.

Tänään tuli paketti Violariumista. Pellavalankaa, pellavakangasta ja sydän aiheinen lehti. Lehti on täynnä vaikka mitä ihanaa. Mutta minun shoppailuni on vähäksi aikaa suoritettu. Kunhan käyn tänään lankapaketin postista. Siitä kuvaa huomenna, koska tänään neuloskellaan hyvässä seurassa.

1268923.jpg

Ai niin. Toihan posti tuon Suuren käsityökerho lehdenkin, mutta ensi silmäyksellä en saanut oikeen mitään irti. Täytyy lukasta vielä uudestaan, joskos jotain kivaa löytyisi.

Neulottu liina on jo päättelykerroksella. Saan toivottavasti tänään valmiiksi. Ja huomenna ehkä saadaan jo kuvia valmiista ja toivottavasti pingotetusta liinasta.