SRPY:n joulupaketista paljastui tällainen ihanuus.

1156217.jpg

1156276.jpg

1156304.jpg

Kiitos! Tämä on ihana! Toivottavasti löydän tälle arvoisensa paikan.

Pukinkonttiin lähti yhtä sun toista. Huiveja lähti useampia. Suurimmasta osasta onkin kuvat näkyneet täällä. Tämä punainen huivi oli tilaustyö, joka taisikin jäädä tilaajan itsensä käyttöön. Lankana Novitan Sofia joulunpunainen. Malli on omasta päästä. Puikot oli muistaakseni nro 6. Tätä oli kiva tehdä. malli jotenkin sopii tälle langalle. Tällä ohjeella tulee varmasti tehtyä lisää huiveja. Tein pienellä palmikolla tai siis palmikon ja kavennusten risteytyksellä. Siitä ei osaa kyllä ohjetta kirjoittaa. Tästä huivistakaan ei löytynyt kunnollisia kuvia, mutta kyllä niistä selvän varmaankin saa.

1156339.jpg

1156369.jpg

Pakettiin lähti lapasia, sukkia ja pontsoja ja taisi muutama liinakin mennä. Kaikista näistä on kuvat näkyneet täällä. Pari pipoa lähti Hyvinkäälle ja niistä unohdin ottaa kuvat. Olisi kivaa, jos saisin sieltä jälkitoimituksena kuvat pipoista.

Omalle tyttölle tein tällaisen satsit. On jo olleet kovassa käytössä.

1156392.jpg

Itse sain ensimmäisen kerran mieheltäni tosi mieluisen lahjan. On ne korutkin kivoja, mutta tämä lahja upposi ja kolahti. Olin syksyllä vihjaillut, kun puikoille yms ei ole kunnollista laatikkoa tms missä niitä säilytellä. Joten tässä minun lahjani.

1156412.jpg

Lisäksi sain lankaa. Tästä onkin jo itselle huivi tulossa.

1156447.jpg

Tytölle tuli myös lankaa paketissa ja aivan ihanat bambut(tämähän on välineurheilua). Tyttö oli otettu noista puikoista. Totesi, että jos äiti säilyttäisi niitä omiensa joukossa. Ymmärrän miksi. Ehkä nämä puikot löytyvät helpommin. Äiti teki aloituksen huiviin ja neuvoi. Ja loput onkin tikutellut tyttö itse. Ei ehkä tule röyhelöinen kuin olisi tarkoitus, mutta tytön mieleinen.

1156480.jpg

Tällainen joulukukka paljastui vielä yhdestä paketista. Pohassa liki, että handmade Nuutajärvi. 

1156508.jpg

Tässä kuvaa viellä meidän jouluisesta ikkunasta. "Petterit" katselevat ulos.

1156534.jpg

Ainoa huonopuoli meidän joulussa on se, etten minä voi lähteä muun perheen mukana joulupäivänä enkä aattoiltana anopilla käymään. Siellä on koira. Muut lähtevät aattoiltana anopille kahville, niin minä teen talossa suursiivouksen pakettien jäljiltä. Koska aika monessa paikassa, josta lahjoja tulee on kissoja tai koiria. Karvat ja pölyt on saatava pois. Kuinkahan moni muu joutuu aattoiltana "suursiivouksen" pitämään? Tälläkin hetkellä kirjoittelen tätä juttua yksin kotona, kun muut ovat syömässä anopilla. En tiedä kuinka tästä meidän joulusta saisi kaikille mieluisan. Itse tulee yleensä luovutettua ja antaa asioiden mennä kuten ne on ennenkin menneet. Joka vuosi paketeista tulee vastaan tuoksuvia kynttilöitä, jotka joutuvat lähtemään kierrätykseen. Ensimäinen vuosi, kun suklaata ei tullut kilotolkulla, vaan marmelaadia ja muutakin karkkia. Meidän perheessä vain yksi saa syödä suklaata. Omalta kummiltani sain lahjaksi herkkukorin, joka tarkoitti meidän tapauksessa sitä, että suurin osa sisällöstä vietiin anopille. Kori oli täynnä kiellettyjä aineita. No mutta tähän on tottunut,mutta olisi silti kiva yllättyä positiivisesti. Tämän joulun parhaat jutut liittyivät käsitöihin. Kiitos!!!